Gobanna minicaravans banner
Gobanna team foto 2022

Voor wie iets wil weten over het bedrijf en de mensen achter Gobanna, willen we ons graag voorstellen. Maar liever laten we eigenlijk ons product voor ons spreken. Ken je ons product dan ken je ons: handig, klein, alles wat je nodig hebt bij elkaar, hoge kwaliteit, altijd tot je beschikking, praktisch, veel is mogelijk, betrouwbaar en mooi in zijn eenvoud. In feite wordt de aard van het bedrijf weerspiegelt in de Gobanna minicaravan. Ons motto? Size matters!

In de praktijk
Gobanna bouwt al jaren kwalitatief hoogwaardige teardrop caravans. Zowel in Nederland als internationaal zien we de vraag naar Gobanna’s alleen maar toenemen. We hebben zowel het volledige productieproces als de verkoop en de service helemaal in eigen hand. Gobanna is daarmee dé specialist die de minicaravan door en door kent. Hierdoor kunnen we ook praktisch met je meedenken over wat je nodig hebt en persoonlijk advies op maat geven.

Ons team
Vanaf het begin zijn Richard en Ruud de pijlers waarop Gobanna is gebouwd. Maar inmiddels dragen zij het bedrijf niet meer alleen. Waar ze ooit in 2004 samen in de garage begonnen aan de bouw van een paar buscampers, is er nu een team. In de werkplaats, de showroom en achter de schermen is iedereen hard aan het werk. En dat alles onder één dak. Zo kunnen wij eenvoudig iets voor je aanpassen of regelen. Er is zoveel mogelijk…

Het avontuur van Gobanna
De ontwikkeling van het bedrijf door de jaren heen, is een reis op zichzelf. Met schitterende uitzichten en foto’s, af en toe wat hobbels en kuilen in de weg, rustpunten, over nog onbekende wegen navigeren, bijzondere ervaringen, nieuwe vrienden, veel zon en nu en dan een regenbui. Uiteindelijk is het een geweldige belevenis en genieten we iedere dag van ons onvergetelijke avontuur. Waar zullen we nu naar toe gaan?

Ons team

RICHARD

Werkvoorbereider / planner

RUUD

Verkoper

HENRI

Magazijn / monteur

FRED

Assemblage medewerker

RENÉ

Monteur

Voor onze echte fans is nog meer over ons te lezen in Gobanna, vanaf het prille begin.